Några trevliga partners och dessutom fina vänner 

Jag heter Malin Hammar-Blomwall och är 
Brand & Business Designer och hjälper entreprenörer och företag att bygga starka varumärken online. Det gör jag genom att guida och utbilda genom brand coaching för både webb och sociala medier. 

Jag driver även medlemsportalen ”The Brand & Business Lounge” där du som företag kan vara medlem och lära dig mer om brand & business.

Jag älskar Zebeda Chocolate´s choklad då den är av hög kvalitet och får jag välja så blir det en Zebeda 60% med kokosmjölk – det ger mig Friday Feeling.

www.malinhammarblomwall.com

Malin är en varmhjärtad idérik person som har hjälpt många företagare att glänsa. Vi rekommenderar henne varmt.

Mitt namn är Cecilia Nilsson och jag är en chokladälskande 47 åring. För några år sedan läste jag till bagare/konditor och chokladdelen var fantastisk. När mina barn började skolan träffade jag Kersti och Eric som var föräldrar till mina barns klasskamrater. Deras glädje och kunskap smittade av sig och dom har gett mig väldigt mycket inspiration och det har lett till mer nyfikenhet. Bra choklad för mig innehåller flera delar, så som: miljöpåverkan, förhållandena för människorna på plantagen, kvalitet och behandling av kakaobönan, chokladens innehåll och dess egenskaper.

Det som jag önskar med chokladen, hittar jag hos Zebeda. Mitt favoritmärke är Zebeda organic dark chocolate för den innehåller allt det som jag tycker är en bra choklad. Den är även mjölk, gluten och sockerfri. Denna serien har flera smaker och min favorit är, Maca Linseed. När jag bakar så använder jag även Original Beans eller Blanxart. Original Beans gillar jag lite extra för att de stödjer olika projekt och du kan följa exakt vad pengarna för din chokladkaka går till.
Jag driver företaget CEnergy International AB och självklart finns chokladen med som en del. Det är så kul och spännande när man får dyka ner i chokladens värld? Hoppas att ni dyker ner och att vi möts.   // Cecilia

Tina Runesson driver Green Chocolate Bean. Företaget erbjuder produkter & tjänster för att inspirera till ett hälsosamt liv utifrån chokladens alla unika fördelar.  Det unika konceptet bygger på biodynamisk odlad råchoklad utan tillsatt vitt socker. 
 
Varför så ren choklad?
Att välja råvaror från Zebeda är ett enkelt val. Deras fina kvalitétsråvarorna skiljer sig från mängden.  Att de jobbar för ett hållbart samhälle genom att samarbeta med småskaliga kakaobönder vars råvaror är producerade enligt rättslig och skälig standard gör mig extra glad.
Min favoritchoklad är utan tvekan Zebeda´s rå kakaomassa 100%. Dess kraftfulla rena smak smälter på tungan och förgyller hela kroppen med lycksalighet. En stående favorit som alltid finns i handväskan!
 
Jag väljer Zebeda för deras stora utbud av kvalitativa råvaror, snabba leveranser,  fantastisk kundservice samt ett professionellt kundbemötande. 
Företagets inställning, livsfilosofi och värderingar grundar sig i holististskt synsätt för att främja hälsa vilket är något jag själv också värderar hög