Ingredienser:
Kakan:
100g mörk choklad (jag använde Zebeda Choklad rå 70%, endast sötad med kokossocker).
0,5 dl kokosolja
3,5 dl kokta svarta bönor
2 bananer
1 päron
1 msk äppelcidervinäger
1 dl havremjölk
2 dl rismjöl
0,5 dl bovetemjöl
1,5 dl kakaopulver
1 dl kokossocker
1 tsk bikarbonat
0,5 tsk himalyasalt
3 krm vaniljpulver
150g mörk choklad (jag valde Zebeda Choklad Rå 70% choklad, endast sötad med kokosnektar)
Frosting:
170g mörk choklad (jag valde Zebeda Choklad Rå 70% choklad, endast sötad med kokosnektar)
90g kokosolja (rumstempererad och mjuk)
20 st mjuka dadlar
1/2-2/3 tsk salt
0,5 dl starkt gott kaffe