Dags för julbestyr!

IMG_5494Jag älskar Julen! Det är en sån fantastiskt mysig tid. Sitta framför brasan, dricka varm choklad, spela spel, äta gósaker, baka tillsammans, bjuda hem vänner, glöggmys, värma sig i bastun och en massa annat skojigt och mysigt. Det är viktigt att göra Julen till sin egen, med det menar jag att inte flyta med i allt som alla andra gör utan göra precis det som känns bra och passar just nu. Jag älskar att fixa till det hemma med julgran och julpynt, fast det kan bli olika varje år. Olika teman är kul, färgtema, epoktema eller något annat eller bara klapptema ( ta det lugnt och bara mysa). I Butiken är det full fart nu. Vi packar julklappar, julpyntar, förbereder Julinvigningen hos oss och skickar choklad till alla chokladälskare runt om i landet. Behöver du choklad till Jul, så hör av dig! Vill du ha tips på hur du skall använda chokladen, vilken choklad du bör använda till ett visst recept, eller något annat chokladigt du funderar på, hör av dig till oss. Välkommen på vår Julinvigning den 25 – 26 Nov 2016, här hos oss på Landerigatan 1 i Borås. Klicka här: Jul i Butiken!

3 tankar om “Dags för julbestyr!

  1. Dorotea Pettersson says:

    Jag börjar också känna att julkänslan är på ingång. Jag håller helt med dig om att julen ska göras så som man själv vill och önskar. Julen ska inte vara kommersiell. Den ska vara mysig.

  2. Barbro Olsson says:

    Ja, nu när det faktiskt kommer snöflingor i luften, det är kallt ända in i märgen och det är ca tre veckor till första advent inser jag att i ett nafs är julen här. Det låter fint det du beskriver och jag tror som du säger, att det är viktigt att hitta sina egna jultraditioner.
    Att choklad hör hemma på julbordet är ju självklart! Kanske jag ska testa choklad från olika länder på de olika adventssöndagarna. Finns det choklad från fyra länder? Vilka skulle du i så fall föreslå?
    Hälsningar Barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *