En bra dag.

12193752_10204233559193103_543032390990756434_nI dag är en sån där skön dag när jag har fått mkt gjort och ändå fått tid att vila och ta det lugnt. Även om jag älskar mitt jobb väldigt mycket; så är det skönt med en ledig dag emellanåt. Morgonen började med ett 90 min pass på gymmet med en av mina döttrar och en god vän. Toppen att börja dagen med ett bra träningspass, då känner jag mig ännu mer redo att tackla dagen och ta hand om saker som behövs göras. Efter vår flytt så har vi en hel del att ta hand om och fixa. Hemmet blir bättre och bättre varje dag.
Kvällen ser jag riktigt mycket fram emot. Tänker baka en mumsig god efterrätt, bild på detta kommer upp här på bloggen i morgon. Blir det riktigt bra så kanske jag delar med mig av receptet också. En perfekt dag för att testa något nytt!!!

Vi ses i morgon! Trevlig Lördagskväll!!
#kerstizebeda #zebedachocolate #choklad #bloggsucce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *