Mango Cocos Nicecream

Mango Cocos Nicecream

Nicecream

Perfekta lunchen i sommarvärmen.
När det är så här fantastiskt härligt varmt och fint ute är det oftast gott med något svalt och enkelt och läskande istället för tung mat.
Nicecream är alldeles perfekt och det finns massor av olika sätt att göra detta på, så du kan hitta en smak som du gillar bäst. När jag gjorde den här mätte jag inte hur mycket jag tog av allt, men du får ett ungefärligt recept i alla fall.

Mango Cocos Nicecream
1 näve cashewnötter
1 banan (frusen i skivor)
ca 2 dl frusna mangobitar
ca 1/2 dl cocosvatten
ca 1 dl fullfet cocosgrädde

Mango Cocos Nicecream

Krämig Mumsig Fräsch
Nicecream.

Gör så här:
Lägg cashewnötterna i en mixer och mixa till ett fint pulver.
Lägg i allt annat i mixern, förutom cocosvattnet.
Mixa till en jämn fin glass, tillsätt cocosvatten lite i taget, så lite som möjligt, bara så att det går att mixa.
Använd en mixerstav att putta ner glassen i mixern så att den mixas väl.
Klicka på en klick krämig cocosgrädde på toppen och dekorera med färsk mango och Pacaris chokladdoppade inkabär och om du vill kan du ringla smält choklad ovanpå.

Så gjorde jag min lunch i dag. Du kan hoppa över cashewnötterna om du vill och bara mixa frusen banan och frusen mango, det blir också toppengott. Jag ville ha lite protein i också och då passar det jättebra med cashewnötter i “nicecreamen”.

Nu är det bara att njuta av en skön stund på terrassen med god Nicecream.
Yheeeiii….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *