Ny Bok

Hej på er,
Jag är så glad och taggad för alldeles nyss kom en lastbil förbi och levererade en pall med min nya Bok, Tårtor Nyttigt & Gott. Jättekul verkligen. Sååå roligt att bläddra i Boken när den precis har kommit från tryckeriet. Jätteroligt.

Vad handlar den om då??
Jo, den handlar om bra recept om du vill baka lite nyttigare. Det är enkelt att baka nyttigt!! Det är enkelt att baka gott. Det är enkelt att få till det som du själv vill ha det. Visst det är glutenfria, mjölkfria och till och med inget vitt socker i recepten, för att jag gillar att baka så, det är fräschare och godare tycker jag. Men Boken riktar sig inte främst till allergiker utan till alla som vill testa att baka nyttigare, till dig som vill testa något nytt, till dig som vågar prova och till dig som faktiskt bryr dig om vad du stoppar i munnen.

Jag gillar att baka så naturligt som möjligt, med naturliga råvaror och så enkelt som möjligt och ändå; jag använder bara naturliga färgämnen som pulver från blommor och frukter m.m.

 

Vill du också testa att baka nyttigare?
Kika in här: Vill se mer nu!! Klicka här!

Glutenfritt – Mjölkfritt – Vegan – Fritt från vitt socker – Gott – Enkelt – Huuurrraaaa

Ta gärna foton och tagga gärna #zebedachocolateab #kerstizebeda #tårtornyttigtochgott när du har testat ett recept, så får jag se hur det går. Ser fram emot att se era verk och skapelser.

Önskar er ett Gott & Nyttigt bakande!
Chokladiga hälsningar
//Kersti

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *