Snickersbollar

Snickersbollar Vegan Glutenfria Sockerfria Jordnötsfria
snickersbollar

Vegan Glutenfria Sockerfria Snickersbollar

Krämiga och matiga energibollar med krisp av mandel.

Ingredienser:
0,5 dl mandelsmör
1 dl tahini
6 msk mandelmjöl
1 msk agavesirap
25 g hackad mörk choklad (Zebeda Chocolate 60%)
2 nypor flingsalt

Choklad till doppning (Zebeda Chocolate 70%)
Hackad mandel till dekoration

Gör så här:
Lägg tahini, mandelsmör, mandelmjöl och agavesirap i en skål och blanda allt väl med en sked.

Tillsätt den hackade chokladen och flingsalt och blanda.

Rulla lagom stora bollar och ställ in i frysen så länge.

Hacka chokladen till doppningen och smält i vattenbad.
Lägg den hackade mandeln i en liten skål.

Doppa nu bollarna i den smälta chokladen, lägg upp på bakplåtspapper och lägg på den hackade mandeln.

Snickersbollar Vegan Glutenfria Sockerfria
Snickersbollar Vegan Glutenfria Sockerfria
Snickersbollar Vegan Glutenfria Sockerfria

Förvara i kylskåp

Tips: Du kan spara dom i frysen innan du har doppat dom i choklad.

Zebeda Chocolate chokladkaka cocosmjölk
Zebeda Chocolate mörk chokladkaka, 70%, vegansk choklad. Endast sötad med kokosnektar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *