Inga problem! Vi är grossister. Som Återförsäljare får du ett eget login i webbshoppen så att du kan se mer information och sköta dina beställningar direkt i shoppen. Kontakta oss så hjälper vi dig med detta. [email protected]

Ja, det har vi. Vi har flera olika chokladmärken som har Veganchoklad. MooFree har mjölkfri mjölkchoklad för den som gillar det lite sötare. Zebeda Chocolate har en hel serie med Veganchoklad, bl.a. en 60% choklad med cocosmjölk, en riktig goding. Övriga märken har mörk choklad som är Vegan.

Ja, det har vi. Vi har glutenfri choklad, Mjölkfri choklad, Sojafri choklad, choklad fri från vitt socker, Veganchoklad m.m.

Meddela oss vad du är allergisk mot så visar vi dig alternativen.

Rå choklad innebär att det inte är upphettat över 42 grader någonstans i tillverkningsprossessen.  Vid 42 grader går gränsen för enzymdöd, hålls temperaturen under det så behåller chokladen alla fina näringsämnen och enzymer som kroppen behöver. Det är mer kostsamt att tillverka rå choklad pga att det kräver fler kontroller och mer kunskap.

Det tillverkas väldigt mycket olika typer av choklad med både bättre och sämre kvalitet. Vi är noga med vårt sortiment och tittar på hela kedjan från kakaobönderna, naturen, kakaoträden, råvarorna, tillverkningen och självklart smaken. Vi tittar också på vad som händer i kroppen när vi äter chokladen. Vi vill att det skall vara gott och nyttigt i alla led.

Ja visst, det har vi. Vi tar grupper om minst 8 personer och har även öppna chokladprovningar där du är med på en provning tillsammans med andra. Trevlig och mysig aktivitet tillsammans med familjen, vänner eller kollegorna. Vi ordnar också olika former av föreläsningar efter kundens önskemål, såsom choklad- och teprovning, choklad- och vinprovning,choklad- och smoothieprovning, föreläsning om Hur skall jag äta för att prestera optimalt? m.m. Läs mer här om våra chokladprovningar.

Choklad smakar väldigt olika beroende på var har kakaobönorna växt, kakaobönsort​, hur den är tillverkad, råvaror  m.m. Många kommer in till oss och säger att de vill ha en 70%-ig choklad, det säger inte oss någonting om vad du egentligen vill ha och tycker om. Du kan ha 10 olika 70%-iga chokladsorter och de smakar väldigt olika.  En är bitter, stark och sträv, en annan är fruktig och len, en tredje är kryddig och halvbitter, en annan är jättemild och gräddig.

Vi utgår alltid efter just ditt tycke och smak.

Tycker du om stark och bitter choklad, mild, gräddig och krämig, fruktiga toner, kryddiga toner, kaffetoner, bärigt, rökiga toner m.m.

Berätta vad du tycker om så visar vi vilken choklad som kan passa bäst för just Dig.