Choc-o-lait Drickchokladstickor


Enkelt – Lyxigt – Gott
Mjölk eller/och Kaffe, Doppa, Njut.

Hemligheten …

bakom den läckra, släta koppen varm choklad
finns i det unika receptet.

En kärna av läcker ganache, täckt av belgisk choklad.
Detta gör att chokladen smälter snabbare och ger den här läckra smaken och upplevelsen i din varma choklad.

MoMe Choc-o-lait-serien finns redan i 10 olika smakupplevelser.

Smaka himmelen på en pinne.

Choc-o-lait är den perfekta kreationen för Dig som älskar riktig varm drickchoklad.

Som med de flesta stora idéer är konceptet enkelheten själv. En träpinne med riktigt härlig choklad på.

Rör om med stickan i en kopp med varm (80 grader) mjölk i ca 1 min, och så är det färdigt! Den godaste varma choklad du kan önska dig.

Finns i 10 olika smaker.

Så här gör jag:

  1. Skär av hörnet på chokladen och stoppar direkt i munnen. (kan inte vänta).
  2. Värm mjölken ordentligt.
  3. Stoppa i stickan i mjölken så att det börjar smälta.
  4. Suger lite på stickan, tar en klunk av drickchokladen, rör om lite till, suger en bit till av chokladen, tar en klunk till.
  5. Njut

Tips: Det är jättegott att röra ut en chokladsticka i kaffe också, eller hälften varmt kaffe/hälften varm mjölk.
Det går toppen att röra ut den i varm havremjölk eller mandelmjölk om du vill.

Fina goda choklad klubbor till alla glada barn och barnsliga vuxna. 

Vilken blir din favorit?