Pacari

Pacari Choklad är en serie av ekologisk premium choklad, och den första ”single origen” chokladen tillverkad i Ecuador.

Ekologisk, Fair & Biodynamiskt odlad.

Pacari väljer noggrant de finaste råvarorna och arbetar i små serier för att ge Dig en oförglömlig chokladupplevelse.

Alla ingredienser är 100% Ekologiska och producerade i enlighet med rättvis och skälig standard. Varenda av Pacaris single origen choklad, råchoklad och specialchoklad är speciellt tillverkade för hand för att bevara den komplexa smakprofilen från deras Arriba National kakaoböna.

Pacari samarbetar direkt med ca 3000 småskaliga kakaobönder och hjälper dem på olika sätt för att behålla deras traditionella sätt att bruka jorden, och därmed säkerställa och skydda den biologiska mångfalden av kakao i Ecuador.
Pacari åtar sig flera hållbarhetsprogram till förmån för de småskaliga kakaofarmarna i Ecuador.

Genom att handla Pacari Choklad så bidrar DU till deras arbete med naturen och kakaobönderna i Ecuador.

Pacari har en stor serie av Råchoklad, där ingenting någonsin har uppvärmts över 45 grader Celsius; vilket innebär att alla enzymer och alla näringsämnen fortfarande finns kvar.

Pacari arbetar med Biodynamisk odling, vilket har lett till att kakaobönderna fått 30% större skördar, vilket i slutändan ger mer pengar dit de behövs, till kakaobonden.

Pacaris choklad har en riktigt utpräglad smak, fruktig, jordig, citrus, honung, karamell, utan tillsats av någon annan smaktillsats än deras egna kakaobönor.

Genom att handla Pacari så bidrar Du till ett hållbart samhälle och till deras arbete med naturen och kakaobönderna i Ecuador.